Υπηρεσίες

Μεταφορές-Μετακομίσεις

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη μετακόμισή σας μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία! Με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των αντικειμένων σας με απόλυτη ασφάλεια και επαγγελματισμό.

 

Είτε πρόκειται για οικιακές είτε για επαγγελματικές μετακομίσεις, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από τη συσκευασία μέχρι την παράδοση. Επιλέξτε μας για αξιόπιστες, γρήγορες και προσιτές λύσεις μεταφοράς.

Ανυψώσεις

Για τις πιο απαιτητικές μετακομίσεις, προσφέρουμε υπηρεσίες ανύψωσης με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα. Είτε πρόκειται για βαριά είτε για ογκώδη αντικείμενα, το εξειδικευμένο μας προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποδοτική μεταφορά τους.

 

Με τη χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων, μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, διασφαλίζοντας ότι τα πολύτιμα αντικείμενά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους ακριβώς όπως τα παραλάβαμε. Επιλέξτε μας για ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις ανύψωσης.

Αποθηκεύσεις

Χρειάζεστε ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση για τα αντικείμενά σας; Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την ιδανική λύση!

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και κορυφαία συστήματα ασφαλείας, αποθηκεύουμε τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας αντικείμενα με απόλυτη προσοχή και φροντίδα.

 

Είτε για μικρό είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρέχουμε ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Εμπιστευθείτε μας για την ασφάλεια και τη διατήρηση των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Πακετάρισμα

Στην Bartrans, προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες πακεταρίσματος για να διασφαλίσουμε ότι τα αντικείμενά σας φτάνουν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες τεχνικές για να προστατεύσουμε τα πολύτιμα αντικείμενά σας από φθορές και ζημιές κατά τη μεταφορά. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας για να κάνετε τη διαδικασία του πακεταρίσματος εύκολη, γρήγορη και χωρίς άγχος.

Συναρμολόγηση

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες συναρμολόγησης για όλα τα είδη επίπλων και συσκευών, όπως πλυντήρια και ψυγεία.

 

Με επαγγελματικό προσωπικό και ακριβή εγκατάσταση, εξασφαλίζουμε ότι τα αντικείμενά σας θα φτάσουν έτοιμα για χρήση στο νέο σας χώρο, εξοικονομώντας σας χρόνο και ανησυχία.

g5dfea771624011c1d6bbb64a0d35e7c39f03c1caebd484f96e4ae7013cd31610de88d9b3e7f5bc9960b8a0de74278a12_1280-16875.jpg

Ανακύκλωση

Στην BarTrans, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το περιβάλλον μέσω της σωστής ανακύκλωσης παλιών ψυγείων, πλυντηρίων και άλλων ηλεκτρικών συσκευών κλπ.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες διαδικασίες και εξοπλισμό, διασφαλίζουμε ότι οι συσκευές σας ανακυκλώνονται με υπευθυνότητα, συμβάλλοντας στη μείωση των αποβλήτων και στην προστασία των φυσικών πόρων. Επιλέξτε την BarTrans για υπεύθυνη και φιλική προς το περιβάλλον ανακύκλωση των παλιών σας συσκευών.

Γιατί να επιλέξετε την BarTrans

Η BarTrans είναι η ιδανική επιλογή για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, την επαγγελματική μας προσέγγιση και τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Με την BarTrans, είστε σίγουροι ότι τα πολύτιμα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ απολαμβάνετε την ηρεμία που αξίζετε.

25+ Χρόνια Εμπειρίας

Αριστες Κριτικές

Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Ασφάλεια και Υπευθυνότητα

elGreek