Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Το κόστος μιας μετακόμισης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η απόσταση, ο όγκος των αντικειμένων και οι επιπλέον υπηρεσίες που θα χρειαστείτε (π.χ. πακετάρισμα, αποθήκευση). Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη προσφορά.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες μετακόμισης σε όλη την Ελλάδα. Είτε βρίσκεστε σε αστική είτε σε αγροτική περιοχή, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Για να κλείσετε μια μετακόμιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας για να μας δώσετε τις λεπτομέρειες της μετακόμισης και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Συνιστούμε να κλείσετε τη μετακόμισή σας τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους αιχμής. Ωστόσο, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε και επείγουσες μετακομίσεις.

Ναι, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά πιάνων με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό. Κατανοούμε την ευαισθησία και την αξία αυτών των οργάνων και φροντίζουμε να μεταφέρονται με τη μέγιστη ασφάλεια και προσοχή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κανονίσουμε τη μεταφορά του πιάνου σας.

Ναι, προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες πακεταρίσματος για να διασφαλίσουμε ότι τα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για την προστασία των αντικειμένων σας κατά τη μεταφορά.

Ναι, προσφέρουμε τη δυνατότητα ασφάλισης του φορτίου σας κατά τη μεταφορά. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα αντικείμενά σας είναι πλήρως προστατευμένα σε περίπτωση απρόοπτων καταστάσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές ασφάλισης και για να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Ναι, παρέχουμε λύσεις αποθήκευσης για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι χώροι αποθήκευσής μας είναι ασφαλείς και κατάλληλοι για τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση των επίπλων σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι έτοιμα για χρήση στο νέο σας χώρο. Συνήθως αυτό πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης, κάποιες ημέρες πριν την μετακόμιση σας.

Ναι, χρησιμοποιούμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα για τη μεταφορά βαριών και ογκωδών αντικειμένων. Αυτό μας επιτρέπει να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα αντικείμενά σας ακόμα και σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές.

Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε επικίνδυνα υλικά, όπως χημικά, εκρηκτικά και εύφλεκτα υλικά. Αν έχετε απορίες για συγκεκριμένα αντικείμενα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να δείτε το πελατολόγιό μας στην ενότητα “Σχετικά με Εμάς” της ιστοσελίδας μας. Εκεί θα βρείτε μια λίστα με μερικούς από τους πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί.

Γιατί να επιλέξετε την BarTrans

Η BarTrans είναι η ιδανική επιλογή για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, την επαγγελματική μας προσέγγιση και τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Με την BarTrans, είστε σίγουροι ότι τα πολύτιμα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ απολαμβάνετε την ηρεμία που αξίζετε.

25+ Χρόνια Εμπειρίας

Αριστες Κριτικές

Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Ασφάλεια και Υπευθυνότητα

elGreek