Σχετικά με Εμάς

Η Εταιρία

Η εταιρία BarTrans ιδρύθηκε στην Γλυφάδα το 1995 και από τότε προσφέρει αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες μετακομίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν μεταφορές, αποθηκεύσεις, ανυψώσεις, πακετάρισμα και συναρμολόγηση επίπλων και συσκευών, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Με την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ανθρώπων και εταιρειών που μας επιλέγουν για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές τους. Είμαστε υπερήφανοι για το ευρύ πελατολόγιό μας, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, και για τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας.

Μας Εμπιστεύτηκαν

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
elGreek